Ministrul Mediului a vizitat-o la spital pe femeia atacată de urs, apoi a mers la Buciumeni

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a ajuns, sâmbătă seară, în localitatea dâmboviţeană Buciumeni, după ce a vizitat-o la Spitalul Judeţean din Târgovişte pe femeia rănită de urs, care este o rudă a sa, ministrul precizând că victima va fi transferată la un spital din Capitală.

439 afișări
Imaginea articolului Ministrul Mediului a vizitat-o la spital pe femeia atacată de urs, apoi a mers la Buciumeni

Ministrul Mediului a vizitat-o la spital pe femeia atacată de urs, apoi a mers la Buciumeni (Imagine: Stefan Micsik / MediafaxFoto)

Sâmbătă seară, Rovana Plumb a mers la Spitalul Judeţean din Târgovişte, unde este internată femeia în vârstă de 55 de ani care a fost atacată de un urs în localitatea Buciumeni.

Ministrul a spus că femeia, care este o rudă a sa, va fi transferată la un spital din Capitală.

"Este o rudă îndepărtată a mea.Va fi dusă cu o ambulanţă la Bucureşti deoarece are nevoie de chirurgie plastică. Chiar dacă nu era rudă cu mine ar fi fost dusă la un spital din Capitală", a spus Rovana Plumb.

În jurul orei 19.45, ea a ajuns în localitatea Buciumeni, unde a stat de vorbă cu localnici care i-au relatat incidentele.

La scurt timp, ministrul a plecat spre locul în care a avut loc incidentul, fiind însoţită de preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu. Rovana Plumb este insoţită şi de un reprezentant al Romsilva, care i-a sfătuit pe localnici să rămână în case în această noapte, pentru a permite echipelor de vânători, jandarmi şi poliţişti să îl poată localiza pe urs, astfel încât duminică dimineaţă acesta să poată fi prins.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici