Ministrul Mediului, declaraţii cu privire la calitatea aerului din România: nu există niciun pericol dinspre Ucraina

  • Ministrul Mediului, Barna Tánczos, susţine că în prezent nu există niciun pericol dinspre Ucraina în ceea ce priveşte calitatea aerului.
  • Declaraţia a fost făcută după ce în public au apărut unele informaţii privitoare la apariţia unui nor poluat provocat de război.
813 afișări
Imaginea articolului Ministrul Mediului, declaraţii cu privire la calitatea aerului din România: nu există niciun pericol dinspre Ucraina

„Astăzi nu există niciun pericol care să se îndrepte către România, valorile sunt normale, cresc în anumite perioade din cauza traficului şi a condiţiilor meteorologice”, a explicat ministrul Mediului.

Monitorizarea calităţii aerului se face 24 de ore din 24, a mai spus ministrul român.

„Nu există niciun pericol dinspre Ucraina în ceea ce priveşte calitatea aerului”, a precizat luni, Barna Tánczos.

Autorităţile din Kiev au anunţat luni că, din cauza bombardamentelor, nivelul poluării aerului a crescut foarte mult. Cetăţenii au fost îndemnaţi să ţină geamurile închise şi să poarte măşti de protecţie în spaţiile publice.

De asemenea, în Republica Moldova şi Polonia au circulat informaţii despre apariţia din cauza războiului a unui nor toxic format din sulf şi plumb.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici