Ministrul Mediului şi-a cumpărat telefon SH: Pas esenţial către un mediu mai curat şi mai sustenabil

„Nu mai este un secret pentru nimeni că ne aflăm în mijlocul unei crize climatice semnificative şi, din acest motiv, cred că fiecare pas pe care îl facem pentru a reduce impactul asupra mediului contează”, afirmă Mircea Fechet, care anunţă că şi-a cumpărat un telefon recondiţionat.

264 afișări
Imaginea articolului Ministrul Mediului şi-a cumpărat telefon SH: Pas esenţial către un mediu mai curat şi mai sustenabil

Ministrul Mediului şi-a cumpărat telefon SH: Pas esenţial către un mediu mai curat şi mai sustenabil

„Vreau să vă povestesc despre o decizie pe care am luat-o recent şi care mă entuziasmează foarte mult. Am ales să investesc într-un telefon recondiţionat de pe Flip.ro şi vreau să vă împărtăşesc motivele din spatele acestei decizii. Nu mai este un secret pentru nimeni că ne aflăm în mijlocul unei crize climatice semnificative şi, din acest motiv, cred că fiecare pas pe care îl facem pentru a reduce impactul asupra mediului contează. Renunţând la un telefon vechi, de patru ani, am optat pentru unul recondiţionat. De ce am făcut asta? Pentru că reutilizarea şi recondiţionarea dispozitivelor electronice sunt paşi esenţiali către un mediu mai curat şi mai sustenabil”, scrie pe Facebook Mircea Fechet.

Ministrul Mediului afirmă că a aşteptat noul model de iPhone, dar că a făcut „o alegere conştientă să investesc într-un model precedent, pentru a susţine ideea de reutilizare şi pentru a promova gândirea durabilă”.

„Nu doar că am făcut o achiziţie raţională, dar am şi sprijinit o companie românească, un startup pasionat de crearea de locuri de muncă şi de inovaţie verde. Vă încurajez pe fiecare dintre voi să luaţi în considerare recondiţionarea şi reutilizarea atunci când vine vorba de echipamente electronice. Fiecare gest contează şi împreună putem face schimbări pozitive pentru viitor”, încheie Fechet.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici