Motociclişti din mai multe judeţe se adună la Galaţi pentru a marca închiderea sezonului moto

Motociclişti din mai multe judeţe se vor aduna în oraşul Galaţi pentru a participa la o paradă prin care este marcată închiderea sezonului moto. Evenimentul va avea loc sâmbătă.

171 afișări
Imaginea articolului Motociclişti din mai multe judeţe se adună la Galaţi pentru a marca închiderea sezonului moto

Motociclişti din mai multe judeţe se adună la Galaţi pentru a marca închiderea sezonului moto

Motocicliştii se vor aduna pe Faleza Dunării şi apoi vor pleca în coloană pe străzile din oraş.

„Riders of IPA LE MC România Chapter Galaţi invită toţi motocicliştii din Galaţi şi împrejurimi la o paradă ocazionată de închiderea sezonului moto. Parada va avea loc pe data de 18 noiembrie 2023, în intervalul 11 00 - 13 00, cu plecare de pe Faleza Superioară a Dunării (zona Elice). Şi-au anunţat participarea reprezentanţii cluburilor de motociclişti din mai multe zone ale ţării, Constanţa, Craiova, Buzău, Vaslui”, au anunţat organizatorii.

Deplasarea se va face cu respectarea indicaţiilor organizatorilor şi ale forţelor de ordine. Accesul este permis doar motocicliştilor, care vor face dovada posesiei permisului categoria A, au precizat organizatorii evenimentului moto.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici