Ministrul Muncii anunţă că se discută renunţarea la cupoanele de pensie. Când va fi adoptată măsura

Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat că există, în cadrul instituţiei pe care o conduce, o discuţie care vizează eliminarea cupoanelor de pensie, însă măsura va fi adoptată treptat, după ce va fi pus la punct sistemul informatic şi după ce va fi găsită o soluţie pentru a elimina birocraţia.

7327 afișări
Imaginea articolului Ministrul Muncii anunţă că se discută renunţarea la cupoanele de pensie. Când va fi adoptată măsura

Budăi spune că se discută renunţarea la cupoanele de pensie: Cu siguranţă le vom elimina în timp

„Este o discuţie în sensul acesta, dar trebuie să mai dureze un pic, până integrăm acel sistem informatic şi până debirocratizăm un pic să nu cerem la fiecare chestiune pensionarului cuponul”, a declarat ministrul Muncii, la Antena3.

Potrivit lui Marius Budăi, „cu siguranţă vom ajunge să eliminăm aceste cupoane în timp”, însă trebuie avuţi în vedere toţi pensionarii.

„Încă sunt oameni în vârstă, de la ţară, care vor acest cupon”, a explicat ministrul.

Taguri:
budăi,
talon pensie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici