Ministrul Transportului anunţă că a fost semnat contractul pentru pasajul de la Drajna

  • Ministrul Transportului, Cătălin Drulă, anunţă că miercuri a fost semnat contractul pentru pasajul de la Drajna. Acesta are o lungime de aproape 300 de metri şi va fluidiza traficul auto în zona în zona Slobozia-Autostrada Soarelui-Călăraşi.
664 afișări
Imaginea articolului Ministrul Transportului anunţă că a fost semnat contractul pentru pasajul de la Drajna

Ministrul Transportului anunţă că a fost semnat contractul pentru pasajul de la Drajna

Ministrul Cătălin Drulă a anunţat pe Facebook că a fost semnat contractul pentru realizarea pasajului de la Drajna. Acesta va traversa DN3A Lehliu-Feteşti şi magistrala de cale ferată Bucureşti-Constanţa, uşurând foarte mult traficul din zonă.

„Astăzi, s-a semnat contractul pentru pasajul de la Drajna peste DN3A Lehliu-Feteşti şi magistrala de cale ferată Bucureşti-Constanţa. Astfel, vom scăpa de cozile la trecerea la nivel cu calea ferată şi timpii mari de aşteptare pe relaţia Slobozia - autostrada A2 - Călăraşi. Proiectul are o lungime de 2,7km pe traseu nou, dintre care pasajul propriu-zis are o lungime de aproximativ 300 de metri”, a declarat ministrul Transportului, Cătălin Drulă.

Conform contractului, pasajul trebuie să fie gata peste 24 de luni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
drajna,
contract,
pasaj

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici