Ministrul Transporturilor, după explozia magistralei de pe A7: Niciun cuvânt nu poate alina pierderea

Niciun cuvânt nu poate alina pierderea persoanelor dragi, a spus, joi, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, după explozia urmată de incendiu de pe Autostrada A7, în Călimăneşti, judeţul Vrancea, în care au murit patru oameni şi cinci au fost răniţi.

503 afișări
Imaginea articolului Ministrul Transporturilor, după explozia magistralei de pe A7: Niciun cuvânt nu poate alina pierderea

Ministrul Transporturilor, după explozia magistralei de pe A7: Niciun cuvânt nu poate alina pierderea

„În momente de grea încercare, niciun cuvânt nu poate alina pierderea persoanelor dragi. În urma accidentului de pe şantierul autostrăzii A7, în care şi-au pierdut viaţa 4 muncitori, transmit sincere condoleanţe familiilor îndurerate”, a transmis ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Ministrul Transporturilor a precizat că a fost şi este în permanentă legătură cu constructorul Autostrăzii Moldovei şi cu autorităţile care au intervenit la locul tragediei.

Patru oameni au murit şi cinci au fost răniţi, în noaptea de miercuri spre joi, în localitatea Călimăneşti, judeţul Vrancea, după o explozie urmată de incendiu la magistrala de gaz din zona Autostrăzii A7. Victimele erau angajaţi ai societăţii care executa lucrările la Autostrada Moldovei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici