MINIVACANŢA DE 1 MAI: Evenimente în Capitală şi 14 judeţe

Zeci de evenimente cultural-artistice şi sportive, organizate în Bucureşti şi 14 judeţe, urmează să aibă loc în perioada 1 - 4 mai, numărul participanţilor la acestea fiind estimat la aproape 260.000, informează Poliţia Română.

1889 afișări
Imaginea articolului MINIVACANŢA DE 1 MAI: Evenimente în Capitală şi 14 judeţe

Evenimente în Capitală şi 14 judeţe în mini-vacanţa de 1 Mai (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

Evenimentele vor avea loc în 33 de locuri, a mai precizat sursa citată.

În perioada mini-vacanţei de 1 Mai, peste 10.000 de poliţişti vor fi mobilizaţi, zilnic, pentru a asigura ordinea şi siguranţa publică inclusiv în zonele unde vor avea loc aceste evenimente şi în cele de agrement.

"Astfel, 6.579 de poliţişti de la ordine publică, 1.600 de la structurile de poliţie rutieră, dar şi 1.899 de la transporturi, arme, explozivi şi substanţe periculoase, investigaţii criminale sau investigarea fraudelor se vor afla în stradă", se mai precizează într-un comunicat remis, miercuri, agenţiei MEDIAFAX.

Poliţiştii de la Rutieră vor monitoriza în special drumurile spre litoral şi staţiunile montane, urmând să utilizeze zilnic, în medie, 418 aparate radar. De asemenea, din dispoziţia şefului Poliţiei Române, Petre Tobă, şase poliţişti pe motocicletă au fost delegaţi pe Litoral.

Poliţiştii de la Transporturi vor patrula în 307 trenuri de călători, în special în cele care circulă pe Valea Prahovei şi spre Litoral, precum şi în 308 de staţii şi triaje de cale ferată.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici