MINIVACANŢA DE 1 MAI: Nouă spitale de urgenţă din Capitală şi Ambulanţa vor asigura asistenţa medicală

Toate cele nouă spitale de urgenţă din Capitală şi Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov asigură asistenţa medicală în perioada minivacanţei de 1 Mai, iar Direcţia de Sănătate Publică asigură, la rândul ei, un serviciu permanent, de joi până duminică.

119 afișări
Imaginea articolului MINIVACANŢA DE 1 MAI: Nouă spitale de urgenţă din Capitală şi Ambulanţa vor asigura asistenţa medicală

MINIVACANŢA DE 1 MAI: Nouă spitale de urgenţă din Capitală şi Ambulanţa vor asigura asistenţa medicală (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

În perioada minivacanţei de 1 mai, de joi până duminică, vor asigura permanent asistenţa medicală Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenţă Universitar, Spitalul Clinic de Urgenţă "Sfântul Pantelimon", Spitalul Clinic de Urgenţă "Sfântul Ioan", Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar-Arseni", Spitalul de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri, Spitalul Clinic de Urgenţe Oftalmologice, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Grigore Alexandrescu" şi Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Marie Curie".

Serviciul de Ambulanţă al Bucureşti-Ilfov (SABI) va avea program normal de lucru în perioada 1 - 4 mai, solicitările populaţiei fiind preluate la numărul unic de urgenţă 112. În această perioadă, Serviciul de Ambulanţă va asigura eliberarea de certificate constatatoare de deces în Capitală.

"În această perioadă, vom lucra la capacitatea normală, nefiind aprobate recuperări. Totuşi vor fi aduse echipaje din tura liberă, conform legii, pentru evenimente sportive si culturale", a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, managerul SABI, dr. Alis Grasu.

Totodată, în perioada minivacanţei, Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti va asigura un serviciu de gardă permanent la sediul din strada Spiru Haret nr. 14, din Sectorul 1.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici