Minivacanţă de vineri până marţi, de Ziua Educatorului şi Rusalii

Elevii din Bucureşti şi din unele judeţe sunt liberi, vineri, de Ziua Educatorului, iar minivacanţa lor va fi prelungită şi luni, a doua zi de Rusalii, când toţi bugetarii rămân acasă, fiind zi nelucrătoare la nivel naţional.

132 afișări
Imaginea articolului Minivacanţă de vineri până marţi, de Ziua Educatorului şi Rusalii

Minivacanţă de vineri până marţi, de Ziua Educatorului şi Rusalii (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit contracatului colectiv de muncă negociat de către sindicate cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi cu alte instituţii similare din unele judeţe, în unităţile de învăţământ este liber în 5 iunie, de Ziua Educatorului.

Totodată, luni, a doua zi de Rusalii, este zi nelucrătoare în sistemul bugetar. Astfel, mulţi elevi intră într-o minivacanţă, de joi, după ultima oră de curs intră, din care revin la şcoală marţi.

Cursurile semestrului al II-lea se vor termina vineri, 12 iunie, vacanţa de vară fiind cuprinsă între 13 iunie şi 13 septembrie 2009.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici