Minus 24 de grade la Întorsura Buzăului, minus 23 de grade la Miercurea Ciuc

Cele mai scăzute temperaturi din acest an au fost înregistrate, vineri dimineaţă, în mai multe localităţi din judeţul Covasna, la Întorsura Buzăului şi la Sfântu Gheorghe fiind minus 24 de grade Celsius, în timp ce în Harghita, la Miercurea Ciuc, au fost minus 23 de grede Celsius.

28 afișări
Imaginea articolului Minus 24 de grade la Întorsura Buzăului, minus 23 de grade la Miercurea Ciuc

Minus 24 de grade la Întorsura Buzăului, minus 23 de grade la Miercurea Ciuc (Imagine: Nicu Mircea/Mediafax Foto)

La Întorsura Buzăului, termometrele au indicat, vineri dimineaţă, minus 24 de grade C, aceasta fiind cea mai scăzută temperatură înregistrată în acest an în zonă. Cea mai scăzută temperatură înregistrată vreodată la Întorsura Buzăului a fost în februarie 2005, când în zonă au fost minus 36 grade Celsius.

Vineri dimineaţa şi la Sfântu Gheorghe s-au înregistrat minus 24 grade Celsius, iar în zona oraşului Baraolt au fost minus 20 de grade Celsius.

Temperaturi extrem de scăzute s-au înregistrat, vineri dimineaţă, şi în judeţul Harghita.

Potrivit meteorologului Tanko Karoly de la Staţia Meteo din Miercurea Ciuc, în reşedinţa judeţului s-au înregistrat minus 23 de grade Celsius, la Joseni au fost minus 20 de grade, la Topliţa minus 17 grade, iar la Odorheiu Secuiesc s-au înregistrat minus 14 grade Celsius.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici