Minus 25 grade Celsius Celsius la Întorsura Buzăului

Cele mai scăzute temperaturi din acest sezon au fost înregistrate, luni dimineaţã, în mai multe localităţi din judeţul Covasna, la Întorsura Buzăului fiind măsurate minus 25 de grade Celsius.

27 afișări
Imaginea articolului Minus 25 grade Celsius Celsius la Întorsura Buzăului

Minus 25 grade Celsius Celsius la Întorsura Buzăului (Imagine: Mediafax Foto)

La Întorsura Buzăului, termometrele au indicat, luni dimineaţă, minus 25 de grade Celsius. În zonă nu a mai nins în ultimele 24 de ore, stratul de zăpadă fiind de circa 25 centimetri.

Cea mai scăzută temperatură înregistrată vreodată la Întorsura Buzăului a fost în februarie 2005, când în zonă erau minus 36 grade Celsius.

Nici alte zone ale judeţului Covasna nu au scăpat de ger, luni dimineaţă la Sfântu Gheorghe fiind minus 12 grade Celsius, iar în oraşul Baraolt minus 13 grade Celsius.

Temperaturi scăzute au fost înregistrate şi la Comandău, minus 19 grade Celsius, iar stratul de zăpadă depăşeşte în zonă 40 de centimetri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici