MIPE, după percheziţiile DNA: Angajatul vizat a fost schimbat din funcţie

Angajatul din cadrul Ministerului Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE) care a fost vizat de ancheta DNA a fost schimbat din funcţie, transmite, vineri, Ministerul.

213 afișări
Imaginea articolului MIPE, după percheziţiile DNA: Angajatul vizat a fost schimbat din funcţie

MIPE, după percheziţiile DNA: Angajatul vizat a fost schimbat din funcţie

Potrivit MIPE, „angajatul ministerului vizat de ancheta procurorilor DNA a fost schimbat din funcţie. Luăm toate măsurile pentru buna continuare a activităţii, iar la nivelul conducerii ministerului va urma o evaluare a personalului”.

Au fost percheziţii vineri dimineaţa la Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, acestea fiind coordonate de Direcţia Naţională Anticorupţie.

Surse judiciare au declarat că percheziţiile au loc în biroul unui director care ar fi ajutat două angajate să obţină posturi în MIPE.

În schimb, li s-ar fi cerut acestora să plătească o taxă.

Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene a transmis, vineri dimineaţa, o reacţie în ceea ce priveşte percheziţiile.

„MIPE are o politică de toleranţă zero faţă de fapte de corupţie. În măsura în care organele de cercetare penală ne vor solicita colaborarea în bunul mers al anchetei, avem toată deschiderea şi le vom pune la dispoziţie toate documentele care ne vor fi solicitate. Aşteptăm mai multe informaţii oficiale ca să putem dispune măsuri imediate de izolare a situaţiei şi de înlăturare a oricărui risc de vulnerabilizare în continuarea activităţii”, transmite MIPE.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
mipe,
dna,
funcţie

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici