Misiune IMPRESIONANTĂ a jandarmilor, la Rânca: Au salvat şase căţei din zăpadă | FOTO, VIDEO

Jandarmii montani din Gorj au avut, sâmbătă, o misiune specială: au salvat şase căţei de la o moarte sigură, animalele fiind surprinse în zăpadă. Imaginile au fost postate pe facebook, de salvatori.

2554 afișări
Imaginea articolului Misiune IMPRESIONANTĂ a jandarmilor, la Rânca: Au salvat şase căţei din zăpadă | FOTO, VIDEO

Misiune IMPRESIONANTĂ a jandarmilor, la Rânca: Au salvat şase căţei din zăpadă | FOTO, VIDEO

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Gorj au postat pe pagina oficială de Facebook, povestea impresionantă a celor şase căţei, care erau în zăpadă, într-o pantă, în zona Rânca.

„Salvăm suflete când turiştii sunt în siguranţă la munte. Astăzi (sâmbătă – n.r.), o patrulă de jandarmi montani din Rânca, aflată într-o misiune de patrulare auto a văzut la limita zonei montane o căţea care era agitată. Un coleg a mers să vadă care este motivul agitaţiei şi a găsit mai mulţi căţeluşi împrăştiaţi în zăpadă pe o pantă. Fiind uzi, scâncind de frig, jandarmii montani i-au urcat în maşină şi au mers la sediul postului montan, căţeaua urmându-i după maşină. A fost improvizat într-o magazie un culcuş unde cei şase căţeluşi vor sta. Ne implicăm pentru că ne pasă. Un doctor veterinar îi va consulta în curând şi vom lua o decizie înţeleaptă”, au scris jandarmii pe Facebook.

Jandarmii încearcă acum să găsească soluţii pentru căţei, pentru ca aceştia să nu trebuiască să se reîntoarcă în frig.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici