MMFES: Între 11.00 - 17.00 activitatea cu publicul să fie sistată

Ministerul Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse (MMFES) recomandă instituţiilor care au în activitatea lor relaţii cu publicul să îşi reorganizeze activitatea, astfel încât programul de lucru să se desfăşoare între orele 7.30 - 11.00 şi 17.00 - 20.00.

1 afișare
Imaginea articolului MMFES: Între 11.00 - 17.00 activitatea cu publicul să fie sistată

MMFES: Între 11.00 - 17.00 activitatea cu publicul să fie sistată

"Cerem acest lucru pentru ca pe perioada de vârf a caniculei să se evite formarea cozilor şi a îmbulzelilor şi vom avea în vedere ca toate instituţiile să primească această recomandare", a declarat secretarul de stat Theodora Bertzi.

Astfel, ministerul recomandă - în baza Legii 99/2000 privind unele măsuri ce pot fi aplicate în perioadele cu temperaturi extreme pentru protecţia persoanelor încadrate în muncă - ca instituţiile care au în activitatea lor relaţii cu publicul să îşi reorganizeze activitatea astfel încât în intervalul 11.00 - 17.00 activitatea cu publicul să fie sistată pentru ca populaţia să fie protejată când temperaturile ating cota maximă din timpul zilei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici