Moarte suspectă la Costineşti: Poliţiştii caută două femei care ar fi petrecut cu victima

Poliţiştii constănţeni caută două femei, cu vârste de aproximativ 30 de ani, ultimele persoane ce ar fi văzut în viaţă un bărbat din Costineşti care, la data de 19 iulie, a fost găsit inconştient, cu o lovitură la cap, şi care a murit apoi în spital.

516 afișări
Imaginea articolului Moarte suspectă la Costineşti: Poliţiştii caută două femei care ar fi petrecut cu victima

Moarte suspectă la Costineşti: Poliţiştii caută două femei care ar fi petrecut cu victima (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, Mihail Olteanu, în vârstă de 35 de ani, a fost găsit în stare de inconştienţă, în dimineaţa de 19 iulie, cu o lovitură puternică la cap, în pensiunea părinţilor săi din Costineşti.

El a fost transportat în comă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, dar, cu toate eforturile medicilor, a decedat luni în unitatea sanitară.

Când a fost găsit, Mihail Olteanu avea o plagă mare în zona capului, medicii legişti urmând să stabilească dacă aceasta a fost produsă în urma unei lovituri aplicate cu un corp dur, ori bărbatul a căzut şi s-a lovit la cap.

Olteanu, care este student, ar fi petrecut în noaptea de 18 spre 19 iulie cu două femei şi, conform poliţiştilor, acestea ar fi ultimele persoane ce l-au văzut în viaţă.

"Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au declanşat o anchetă în vederea elucidării producerii evenimentului, iar în prezent sunt căutate două femei care, în noaptea de 19 iulie, ar fi fost ultimile persoane care l-ar fi văzut pe bărbat în viaţă şi cu care acesta şi-ar fi petrecut seara la Costineşti", a declarat Carmen Şerbănescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanţa, care a precizat că persoanele în cauză sunt rugate să sune la 112 sau la Serviciul Investigaţii Criminale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici