Moarte violentă: Bărbat găsit decedat în parcarea unui centru comercial din Capitală

Corpul neînsufleţit al unui bărbat în vârstă de aproximativ 45 de ani, cu urme de violenţă, a fost găsit, luni dimineaţă, în parcarea unui centru comercial din sectorul 2, anunţă Poliţia Capitalei.

2448 afișări
Imaginea articolului Moarte violentă: Bărbat găsit decedat în parcarea unui centru comercial din Capitală

Moarte violentă: Bărbat găsit decedat în parcarea unui centru comercial din Capitală

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat că luni dimineaţa, în jurul orei 04.00, prin apel 112, a fost sesizat faptul ca în parcarea unui complex comercial de pe raza sectorului 2 a fost descoperit cadavrul unui bărbat. Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că este vorba de Cora Pantelimon.

La faţa locului s-au deplasat, iniţial, poliţişti din cadrul Secţiei 9, cazul fiind preluat de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei.

Bărbatul decedat are aproximativ 45 de ani şi prezintă anumite semne de violenţă la nivelul corpului.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri face cercetări în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul.

Taguri:
bucureşti,
bărbat,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici