Moştenirea lui Pablo Escobar: ameninţări cu moartea între fratele şi nepotul traficantului

Până pe 10 iulie, la Medellin a fost deschis un „muzeu” dedicat liderului columbian al drogurilor.

1264 afișări
Imaginea articolului Moştenirea lui Pablo Escobar: ameninţări cu moartea între fratele şi nepotul traficantului

Moştenirea lui Pablo Escobar: ameninţări cu moartea între frate şi nepot

Luptă deschisă în familia lui Pablo Escobar, regele columbian al drogurilor. Sunt implicate „suveniruri” care au aparţinut traficantului ucis în decembrie 1993.

Nepotul şefului, Nicolas, în vârstă de 53 de ani, a dezvăluit pentru Daily Telegraph că a primit ameninţări cu moartea de la tatăl său, Roberto, cunoscut şi sub numele de El Osito.

Motivul disputei? Cine are dreptul de a deţine obiecte de valoare care au aparţinut şefului şi păstrate până pe 10 iulie într-un fel de muzeu din Medellin, oraş simbolic.

Clădirea a fost demontată la ordinul autorităţilor pentru că nu ar fi fost în regulă, dar şi pentru că se spune că primarul s-a săturat de un spectacol permanent dedicat infractorului.

Moştenirea Escobar este extinsă, lista include o motocicletă Harley Davidson, o armă care i-a aparţinut lui Al Capone, un jet ski, haine scumpe, tablouri, fotografii personale, maşini vechi, „suveniruri” legate de existenţa tumultoasă a unui om care a marcat istoria ţării şi a creat un adevărat imperiu cu ramificaţii nemărginite.

Odată „ştersă clădirea”, totul în interior a rămas în mâinile lui Roberto, fratele lui Pablo. Nicolas, în relaţii proaste cu tatăl său, a reacţionat pretinzând că este nepotul preferat al gangsterului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici