Municipiul Sighetu Marmaţiei a rămas fără apă potabilă

Întreaga populaţie a municipiului Sighetu Marmaţiei a rămas, duminică, fără apă potabilă, după ce staţia de pompare a fost inundată, autorităţile decizând raţionalizarea apei.

118 afișări
Imaginea articolului Municipiul Sighetu Marmaţiei a rămas fără apă potabilă

Municipiul Sighetu Marmaţiei a rămas fără apă potabilă (Imagine: Mediafax Foto)

Cele câteva mii de persoane care locuiesc în Sighetu Marmaţiei vor beneficia de apă în intervalul orar 12.00 - 14.00, după ce staţia de pompare a fost inundată de Tisa.

Autorităţile maramureşene spun că există o rezervă de apă care durează doar şapte ore, din acest motiv fiind nevoie de raţionalizarea acesteia.

În plus, magazinele nu mai vând apă minerală şi plată, în caz de nevoie aceasta urmând să le fie distribuită oamenilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici