Nămeţii se formează în Vaslui. Un drum judeţean, blocat de zăpada viscolită

Un drum judeţean din Vaslui este blocat luni dimineaţa de zăpada viscolită, a anunţat Consiliul Judeţean.

2397 afișări
Imaginea articolului Nămeţii se formează în Vaslui. Un drum judeţean, blocat de zăpada viscolită

Nămeţii se formează în Vaslui. Un drum judeţean, blocat de zăpada viscolită

Este vorba de DJ 244A, care, la ieşirea din Roşieşti către Vutcani, este blocat de zăpada viscolită, vântul suflând cu o viteză de 80 km/h.

În zonă au fost trimise utilaje pentru deszăpezire.

CJ Vaslui anunţă că se circulă în condiţii de iarnă pe toate drumurile judeţene.

Tot din cauza viscolului va fi restricţionat traficul pe sectorul de drum judeţean DJ 244K Tanacu-Bălţaţi.

„Echipele de la SC LDP Vaslui acţionează cu utilaje de deszăpezire şi material antiderapant. Pe toate drumurile judeţene se circulă în condiţii de iarnă, iar echipajele de deszăpezire vor monitoriza toate drumurile judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate. Evitaţi să porniţi la drum pe timp de viscol şi ninsoare puternică, iar dacă deplasarea este absolut necesară, informaţi-vă în prealabil dacă pe traseul stabilit nu sunt drumuri blocate”, a precizat Ciprian-Ionuţ Trifan, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vaslui.

Meteorologii au emis o avertizare Cod galben de vânt, polei şi ninsori în Moldova, valabilă până marţi dimineaţa. În noaptea de marţi spre miercuri va fi ger în nord, centru şi est, cu minime termice de până la -20 de grade. Pe alocuri se va depune polei. Vântul va avea intensificări temporare cu viteze în general de 55- 70 km/h.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici