"Naşul pokerului", Doyle Brunson, a murit la 89 de ani

Doyle Brunson, cunoscut sub numele de "Naşul pokerului" pentru performanţele sale dobândite în acest joc, a murit la vârsta de 89 de ani, duminică, în Las Vegas, potrivit unei declaraţii a familiei împărtăşite de agentul lui Brunson pe Twitter.

297 afișări
Imaginea articolului "Naşul pokerului", Doyle Brunson, a murit la 89 de ani

"Naşul pokerului" Doyle Brunson a murit la 89 de ani

"Cu durere în suflet anunţăm decesul tatălui nostru, Doyle Brunson. Vă rugăm să-l păstraţi pe Doyle şi familia noastră în rugăciunile voastre. Fie ca el să se odihnească în pace", a declarat familia dublului campion mondial de poker.

Brunson, a câştigat 10 turnee World Series of Poker (WSOP) - al doilea după Phil Hellmuth, care a câştigat 16 turnee. Supranumit "Texas Dolly", starul de poker şi-a anunţat retragerea din turneele de poker în 2018.

"Odihnească-se în pace cea mai mare legendă dintre toate. Îţi mulţumim că ai fost un jucător şi un gentleman desăvârşit. Nimeni nu-ţi va umple vreodată locul", a declarat WSOP într-un tweet.

Mesajul lui Daniel Negreanu

Una dintre cele mai proeminente figuri din pokerul american, Brunson este cunoscut şi pentru că a scris Super/System, o carte celebră despre strategia în poker. Cartea include sfaturile sale cu privire la strategii importante în poker, cum ar fi controlul emoţiilor şi urmărirea competitorilor pentru a le prezice următoarele mişcări.

Daniel Negreanu, unul dintre adversarii de lungă durată ai lui Brunson în poker, a scris pe Twitter despre moartea acestuia şi l-a numit o legendă. "Nu va exista niciodată un alt Doyle Brunson", a spus canadianul de origine română.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
brunson,
negreanu,
poker

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici