Nazare: Apartamentul RA-APPS este locuinţă de serviciu. Sunt în proces de închiriere a unei noi locuinţe

Deputatul PDL Alexandru Nazare precizează că apartamentul închiriat de la RA-APPS i-a fost repartizat ca locuinţă de serviciu în aprilie 2012 când ocupa funcţia de ministru şi că în prezent este "în proces de închiriere a unei noi locuinţe".

230 afișări
Imaginea articolului Nazare: Apartamentul RA-APPS este locuinţă de serviciu. Sunt în proces de închiriere a unei noi locuinţe

Nazare: Apartamentul RA-APPS este locuinţă de serviciu. Sunt în proces de închiriere a unei noi locuinţe (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

Nazare a transmis miercuri seară o serie de precizări având în vedere menţionarea numelui său în lista chiriaşilor RA-APPS.

"Apartamentul închiriat de la RA-APPS mi-a fost repartizat ca locuinţă de serviciu în luna aprilie 2012 când ocupam funcţia de ministru al Transporturilor şi Infrastructurii, ca urmare a faptului ca nu deţineam o locuinţă în municipiul Bucureşti. Contractul încheiat cu RA-APPS pentru acest apartament a prevăzut obligaţia mea de a plăti o chirie lunară de 595 euro plus cheltuieli de 286 lei", menţionează Nazare.

Democrat-liberalul mai spune că în decembrie 2012 a primit o comunicare din partea RA-APPS prin care i se solicita rezilierea acestui contract.

"Prin urmare, din data de 29 decembrie 2012 apartamentul respectiv este la dispoziţia RA-APPS, eu fiind în proces de închiriere a unei noi locuinţe, întrucât nu deţin în continuare o proprietate în municipiul Bucureşti", adaugă deputatul PDL.

Guvernul a prezentat miercuri lista chiriaşilor RA-APPS, inclusiv categoria persoanelor fizice "care nu mai sunt îndreptăţite să deţină locuinţă de serviciu", pe care figurează, printre alţii, Alexandru Nazare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici