Ne sunt ascultate telefoanele? Aflăm astăzi, la videochatul stirileprotv.ro!

Liviu Popescu, directorul executiv al Asociaţiei Operatorilor Mobili din România, vine în această seară, de la ora 21.00, la videochatul stirileprotv.ro. El va raspunde întrebărilor despre înregistrarea convorbirilor telefonice şi a SMS-urilor.

85 afișări
Imaginea articolului Ne sunt ascultate telefoanele? Aflăm astăzi, la videochatul stirileprotv.ro!

Ne sunt ascultate telefoanele? Aflăm astăzi, la videochatul stirileprotv.ro!

De acum este lege. Convorbirile telefonice şi SMS-urile vor fi înregistrate de către toţi operatorii de telefonie fixă şi mobilă şi vor fi stocate timp de şase luni. Urmează poşta electronică.

Ce se arhivează? De către cine? Şi în ce condiţii? Află în această seară la videochatul stirileprotv.ro!

Daca nu poţi participa la videochat,  lasă întrebările şi mesajele tale aici!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici