Nelu Tătaru: Procentul de imunizare la noul coronavirus este de 4,6%

  • Ministrul Sănătăţii a anunţat, vineri, că, procentul de imunizare la noul coronavirus este de 4,6%
  • S-au luat în considerare 11.000 de teste prelucrate
  • Au fost recoltate 17.000 de probe
444 afișări
Imaginea articolului Nelu Tătaru: Procentul de imunizare la noul coronavirus este de 4,6%
Ministrul Sănătăţii a anunţat, vineri, că, procentul de imunizare la noul coronavirus este de 4,6%. 11.000 de teste au fost luate în considerare.
„Studiu de seroprevalenţă - 4,6% - ultimul procent pentru trecerea prin boală. S-au recoltat 17.000 de seruri. Din acestea, s-au lucrat 11.000. Până acum procentul de imunizare este de 4,6%”, a declarat Nelu Tătaru.

Tătaru ar putea lua o decizie privind modificarea ordinului de ministru pentru ca asimptomaticii să nu mai ajungă în spital şi să fie sub supravegherea medicului de familie.

Ministrul Sănătăţii a precizat: „Luăm în calcul o astfel de decizie.”

„Noi avem evaluarea asimptomaticului sau relativ asimptomaticului până în 48 de ore. El nu trebuie să stea neapărat internat în spital. Trebuie să facă acea evaluare, apoi, urmând cu un aviz de la DSP şi cu decizia medicului curant care l-a evaluat să meargă în izolare la domiciliu. Orice pacient trebuie evaluat, fiindcă această boală are o evoluţie imprevizibilă”, a precizat Nelu Tătaru.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici