Neregulile la bacalaureat, sesizate la o linie telefonică specială

Ministerul Educaţiei a deschis marţi o linie telefonică gratuită - 0800.80.11.00, unde cetăţenii pot semnala toate neregulile apărute în organizarea şi derularea examenului de bacalaureat, numărul fiind utilizat în acelaşi scop şi la prima sesiune din 2009.

130 afișări
Imaginea articolului Neregulile la bacalaureat, sesizate la o linie telefonică specială

Neregulile la bacalaureat, sesizate la o linie telefonică specială (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

Linia telefonică funcţionează de marţi la cabinetul ministrului Educaţiei, Daniel Funeriu, şi va fi disponibilă zilnic, pe toată durata desfăşurării examenului, între orele 9.00 şi 19.00, informează Ministrul Educaţiei Cercetării Tineretului şi Sportului (MECTS), într-un comunicat de presă remis agenţiei MEDIAFAX.

"Ministrul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului reaminteşte părinţilor că examenul de bacalaureat este gratuit pentru elevii clasei a XII-a şi roagă elevii şi părinţii să semnaleze la numărul amintit orice situaţie în care se solicită bani pentru organizarea examenului sau pentru protocol", a precizat sursa citată.

La bacalaureatul din 2010 au fost înscrişi peste 200.000 de candidaţi, iar aproape 3.000 de cadre didactice sunt implicate în acest examen.

Ministerul Educaţiei a deschis, şi în 2009, pentru prima sesiune a bacalaureatului, o linie verde destinată sesizărilor şi problemelor legate de desfăşurarea acestui examen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici