Nicuşor Dan exclude carantinarea Bucureştiului, pe moment: Vom vedea ce se întâmplă în zilele următoare

Primarul general al oraşului Bucureşti, Nicuşor Dan, a anunţat că în acest moment nu se impune măsura introducerii capitalei în carantină. Totuşi, edilul şef recunoaşte că vor fi discuţii despre acest subiect.

1552 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan exclude carantinarea Bucureştiului, pe moment: Vom vedea ce se întâmplă în zilele următoare

Nicuşor Dan, despre carantinarea Bucureştiului: Nu se impune. Vom vedea ce se întâmplă în zilele următoare

Primarul general al oraşului Bucureşti, Nicuşor Dan, a anunţat că în acest moment nu se impune măsura introducerii capitalei în carantină.

„Carantina se impune atunci când un anumit indicator trece de un anumit nivel. Nu suntem încă acolo. Indicatorul acesta spune în linii mari câte persoane sunt infectate. În Bucureşti indicatorul este în jur de şase şi nu se impune în acest moment carantinarea. Nicidecum Bucureştiul nu intră în carantină. Este ultima ipoteză… pentru moment nu se pune problema”, a declarat primarul Nicuşor Dan.

Edilul şef a mai declarat că, probabil, virusul în Bucureşti se transmite prin intermediul transportul în comun, urban şi interurban, dar şi la locul de muncă unde oamenii sunt mai puţin prevăzători. El a mai spus că autorităţile vor face tot ce este posibil ca să nu oprească economia din Bucureşti.

„Bucureşti este un motor economic, facem ce ţine de noi ca să nu-l oprim”, a precizat Nicuşor Dan.

Explicaţiile lui Dan au apărut după ce marţi, Vlad Voiculescu, propunerea USR PLUS pentru funcţia de viceprimar al oraşului Bucureşti, a declarat că trebuie luată în considerare varianta carantinei din cauza înmulţirii cazurilor de infectare cu virusul SARS CoV-2 din Ilfov.

„Este o opinie exprimată în spaţiul public, trebuie să o luăm exact aşa cum a fost dată, ştim cu toţii că această ipoteză există”, a spus Nicuşor Dan despre declaraţia lui Voiculescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici