Nicuşor Dan: Nu se pune problema ca Primăria Sector 1 să preia parcurile Cişmigiu şi Herăstrău

Nu se pune problema ca Primăria Sector 1 să preia parcurile Cişmigiu şi Herăstrău, transmite Nicuşor Dan: „Clotilde Armand are mult mai multe probleme de rezolvat în sectorul său şi nici nu are capacitatea financiară pentru a face acest lucru”.

982 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: Nu se pune problema ca Primăria Sector 1 să preia parcurile Cişmigiu şi Herăstrău

Nicuşor Dan: Nu se pune problema ca Primăria Sector 1 să preia parcurile Cişmigiu şi Herăstrău

„Nu se pune problema ca Primăria Sector 1 să preia parcurile Cişmigiu şi Herăstrău, doamna primar Clotilde Armand are mult mai multe probleme de rezolvat în sectorul său şi nici nu are capacitatea financiară pentru a face acest lucru. În acest moment, Primăria Sector 1 are chiar o datorie de 19 milioane lei către PMB”, spune Nicuşor Dan.

Declaraţia primarului general al Capitalei vine după ce Consiliul Local Sector 1 a aprobat proiectul de preluare în administrare a Parcului Herăstrău şi a Parcului Istoric Cişmigiu.

„Vă anunţ că a fost aprobat în urmă cu câteva minute proiectul de hotărâre prin care am solicitat Consiliului General al Municipiului Bucureşti trecerea în administrarea Consiliului Local al Sectorului 1 a parcului Herăstrău şi a Parcului Istoric Cişmigiu. (19 voturi pentru şi 6 abţineri)”, scria joi pe Facebook Clotilde Armand.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici