Noaptea de Înviere în Capitală, fără evenimente

Poliţia Capitalei informează că în nopatea de Înviere nu s-au înregistrat evenimente deosebite, serviciul unic de urgenţă fiind apelat totuşi de 302 ori, dar 1.400 de poliţişti au asigurat traficul rutier şi liniştea şi ordinea publică.

43 afișări
Imaginea articolului Noaptea de Înviere în Capitală, fără evenimente

Noaptea de Înviere în Capitală, fără evenimente (Imagine: Mediafax Foto)

"Pentru ca locuitorii Capitalei să se bucure în siguranţă de tradiţiile creştine (...), Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a luat o serie de măsuri, prin angrenarea a 1.200 de poliţişti de ordine publică şi investigaţii criminale şi 200 de la Poliţia rutieră", informează Poliția Capitalei.

Cei 1.200 de politişti de ordine publică şi investigaţii criminale au acţionat atât pe străzile Bucureştiului, cât şi în preajma lăcaşelor de cult, pentru descurajarea şi combaterea producerii de infracţiuni sau alte fapte antisociale, prevenirea înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, acostărilor de persoane, furturilor din buzunare şi poşete, furturilor de/din auto şi a infracţiunilor cu violenţă.

În urma măsurilor întreprinse şi datorită prezenţei poliţiştilor, în noaptea de Înviere nu au fost înregistrate evenimente deosebite.

"În noaptea de Înviere, la Dispeceratul Poliţiei Capitalei, 112 - Apelul Unic de Urgenţă, au fost inregistrate doar 302 apeluri faţă de cele 359 din noaptea precedentă, noaptea Deniilor", spune sursa citată.

Pe de altă parte, cei 200 de ofiţeri şi agenţi ai Brigăzii de Poliţie rutieră care s-au aflat pe străzile Capitalei au acţionat pentru asigurarea fluenţei traficului şi prevenirea accidentelor rutiere în zona lăcaşelor de cult.

Pentru asigurarea ordinii publice, ordinii de drept, integrităţii persoanelor şi bunurilor acestora, precum şi pentru asigurarea desfăşurării normale a traficului rutier şi pietonal, în perioada 26-29 aprilie, Poliţia Bucureşti a luat măsuri suplimentare, prin angrenarea a 6.000 de poliţişti de ordine publică, investigaţii criminale şi Poliţie rutieră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici