Nou caz de exploatare sexuală: Adolescentă, obligată să se prostitueze în Gorj de două persoane

O fată de 15 ani a fost exploatată sexual de către două persoane din judeţul Gorj. Fata a fost păcălită şi recrutată de către cei doi, apoi dusă într-o casă. Suma obţinută din exploatarea sexuală a adolescentei ajunge la 15.000 lei.

180 afișări
Imaginea articolului Nou caz de exploatare sexuală: Adolescentă, obligată să se prostitueze în Gorj de două persoane

Nou caz de exploatare sexuală: Adolescentă, obligată să se prostitueze în Gorj de două persoane

Potrivit unui comunicat transmis vineri de DIICOT, procurorii din Gorj au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi inculpaţi pentru trafic de minori.

Potrivit procurorilor, în perioada octombrie 2016 - aprilie 2017, cei doi inculpaţi în vârstă de 29 şi 30 de ani, din localitatea Fărcăşeşti, respectiv Jupâneşti, au recrutat o fată de 15 ani, prin inducere în eroare şi profitând de starea vădită de vulnerabilitate, pe care ulterior au adăpostit-o pentru exploatarea sexuală a acesteia.

Suma de bani obţinută din exploatarea sexuală a minorei este de aproximativ 15.000 lei.

Procurorii şi poliţiştii au făcut joi trei percheziţii, cu ocazia cărora au fost identificate şi ridicate două laptop-uri, 20 de hard disk-uri, 1 stick de memorie, 5 telefoane mobile şi mai multe DVD-uri.

La sediul DIICOT Gorj au fost audiate patru persoane.

Vineri, inculpaţii au fost prezentaţi Tribunalului Gorj cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici