Nouă ofertă pentru sindicaliştii din Educaţie. Condiţia - încheierea conflictului

Executivul a transmis o nouă ofertă sindicatelor din Educaţie, reiese dintr-un mesaj intern trimis de liderul FSE, Marius Nistor, pe grupurile de profesori. Condiţia, adaugă el, „este de a fi mâine (duminică - n. r.) la ora 9, la Guvern pentru a anunţa încheierea conflictului”.

1415 afișări
Imaginea articolului Nouă ofertă pentru sindicaliştii din Educaţie. Condiţia - încheierea conflictului

Marius Nistor

„Buna seara! Acum 5 minute ni s-a transmis din partea Guvernului ca solicitările de mai sus sunt acceptate. Adică 25% creşterea salarială, 1500 anual pentru personalul didaactic de predare şi auxiliar până în 2027, 500 anual pentru personalul nedidactic până în 2027 şi 50% prima tranşă din noua grila de la 1 ian 2024”, le-ar fi transmis liderul FSE, Marius Nistor, membrilor de sindicat.

Condiţia, adaugă el, „este de a fi mâine (duminică - n. r.) la ora 9 la Guvern pentru a anunţa încheierea conflictului”.

„Rog consultaţi colegii rapid şi ne comunicaţi in aceasta seara”, încheie Nistor.

Sindicaliştii din Educaţie sunt în grevă de terei săptămâni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
nistor,
ofertă,
grevă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici