Numărul pacienţilor de la Năvodari cu toxiinfecţie alimentară a ajuns la 88

Numărul pacienţilor provenind din Tabăra Năvodari, care au fost internaţi cu toxiinfecţie alimentară la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa, a ajuns, marţi dimineaţă, la 88, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare
Imaginea articolului Numărul pacienţilor de la Năvodari cu toxiinfecţie alimentară a ajuns la 88

Numărul pacienţilor de la Năvodari cu toxiinfecţie alimentară a ajuns la 88

Dr. Sorin Rugină, directorul unităţii spitaliceşti, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX că bolnavii din Tabăra Năvodari au continuat să vină în tot cursul zilei de luni, astfel încât marţi, la ora 10.30, un număr de 88 pacienţi, majoritatea copii, erau spitalizaţi.

În acelaşi timp, 13 bolnavi dintre cei internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase au obţinut externarea, în urma solicitărilor adresate conducerii spitalului. Pacienţii au dorit să iasă din spital şi să se întoarcă acasă, întrucât erau la final de sejur şi aveau deja achiziţionate biletele de tren. În urma consultului, medicii au hotărât că starea pacienţilor s-a ameliorat şi au decis externarea, cu condiţia ca bolnavii să continue tratamentul ambulatoriu.

La ora transmiterii acestei ştiri, Departamentul de Control al Guvernului se afla la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa pentru a verifica modul şi condiţiile în care sunt trataţi bolnavii internaţi aici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici