Nunta fiului lui Dragnea | Din cauza protestelor anunţate, locul cununiei religioase a fost schimbat/ Primele IMAGINI de la cununia civilă oficializată de Firea/ Mesaje anti-PSD pe drumul spre Snagov | VIDEO

În urma protestelor anunţate, cununia religioasă a fiului lui Liviu Dragnea nu va mai avea loc în Biserica Sfântul Elefterie din Capitală, aşa cum era stabilită până în urmă cu puţin timp, ci la Snagov. Ştefan Valentin Dragnea a avut duminică cununia civilă cu Gina Alexandra Tătulescu, ceremonia fiind oficializată de Gabriela Firea, primar general al Capitalei şi vicepreşedinte al partidului condus de Liviu Dragnea. Câţiva protestatari s-au mobilizat şi au aşteptat cu pancarte, pe marginea drumului către Palatul Snagov, invitaţii la nuntă.

30469 afișări
Imaginea articolului Nunta fiului lui Dragnea | Din cauza protestelor anunţate, locul cununiei religioase a fost schimbat/ Primele IMAGINI de la cununia civilă oficializată de Firea/ Mesaje anti-PSD pe drumul spre Snagov | VIDEO

Nunta fiului lui Dragnea | Din cauza protestelor anunţate, locul cununiei religioase a fost schimbat

Sute de politicieni au fost invitaţi, duminică, la nunta lui Valentin, fiul lui Liviu Dragnea şi, pe de altă parte, mii de oameni şi-au exprimat dorinţa pe Facebook de a participa la un protest în faţa bisericii în care urma să aibă loc cununia. Liderul PSD a spus că refuză să amâne nunta copilului său.

Însă, în urma unei decizii adoptate în ultimul moment, ceremonia religioasă nu a mai avut loc în Biserica Sfântul Elefterie din Capitală, ci la Snagov. Noul loc nu a fost ştiut până în ultimul moment. Aproape 5.000 de oameni şi-au exprimat interesul, pe pagina evenimentului de pe Facebook, de a participa la acest protest.

Aceste mii de oameni intenţionau să scandeze mesaje împotriva liderilor PSD-ALDE prezenţi la eveniment, iar din lista invitaţilor nu vor lipsi: fostul ministru al Educaţiei, Liviu Pop, preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu, Codrin Ştefănescu, Daniel Chiţoiu, miniştrii, primarii municipiilor reşedinţă de judeţ, liderii organizaţiilor din judeţe.

Invitaţia de nuntă trimisă invitaţilor arata, iniţial, că duminică, la ora 17.30, va avea loc cununia religioasă la Biserica Sfântul Elefterie, iar petrecerea va începe mai târziu, la 19.30, la Palatul Snagov.

Cununia civilă a fost oficializată de Gabriela Firea

Fiul lui Liviu Dragnea, Ştefan Valentin Dragnea, a avut duminică dimineaţă cununia civilă cu Gina Alexandra Tătulescu, fiică de preot. Evenimentul a avut loc la sediul Primăriei Generale a Capitalei.

La cununia civilă au participat circa 20 de persoane, printre care Liviu Dragnea şi iubita acestuia, Irina Tănase.

Ceremonia a fost oficializată de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, care este şi vicepreşedinte al partidului condus de Liviu Dragnea, PSD.

Câţiva protestatari au întâmpinat invitaţii la nuntă cu mesaje anti-PSD

Câţiva protestatari au întâmpinat invitaţii la nunta fiului lui Liviu Dragnea, pe marginea drumului către Palatul Snagov, cu pancarte pe care au scris mesaje anti-PSD. La Palatul Snagov va avea loc petrecerea, dar şi cununia religioasă, după ce a fost schimbată biserica din cauza mitingului anunţat.

„Nuntă cu penali”, „M... PSD”, „Casă cu gratii pentru tată socru”, „Fără penali” sunt mesajele de pe pancartele protestatarilor.

„Am venit la nuntă deoarece am primit o invitaţie specială de la domnul Dragnea. Vreau să îi dau cadou o pictură pe pânză cu mesajul „Nuntă cu penali”, a spus una dintre protestatare.

„Am venit pentru nunta băiatului lui Dragnea. Vrem să îi urăm să facem un dans cu dânsul şi să răpim socrul mare, să-l ducem într-o pădure în Buzău să stea cu mistreţii, să vedem dacă ia pesta porcină de acolo”, a spus altă protestatară.

O maşină a blocat, timp de câteva minute, accesul invitaţilor la Palatul Snagov

Câţiva protestatari au blocat cu maşina, vreme de câteva minute, accesul invitaţilor la nunta fiului lui Liviu Dragnea, ei fiind împiedicaţi să ajungă la Palatul Snagov, acolo unde are loc evenimentul. Aproximativ zece manifestanţi se află la Palatul Snagov, unde strigă mesaje anti-PSD.

„Ticăloşilor”, „Mafioţilor”, „Ruşine”, ”Aşteptaţi, un pic penalilor, aţi venit la nuntă”, au strigat protestatarii, în vreme ce maşina pe care erau afişate mesaje anti-PSD le bloca accesul invitaţilor către Palatul Snagov. Vreme de câteva minute, invitaţii la nunta fiului lui Liviu Dragnea au fost opriţi de maşina protestatarilor.

„Am venit la nuntă deoarece am primit o invitaţie specială de la domnul Dragnea. Vreau să îi dau cadou o pictură pe pânză cu mesajul „Nuntă cu penali””, a spus una dintre protestatare.

„Am venit pentru nunta băiatului lui Dragnea. Vrem să îi urăm să facem un dans cu dânsul şi să răpim socrul mare, să-l ducem într-o pădure în Buzău să stea cu mistreţii, să vedem dacă ia pesta porcină de acolo”, a spus altă protestatară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici