Nuntă în vremea COVID. Fostul-şef al poliţiei Bihor a camuflat peste 200 de invitaţi sub nasul autorităţilor. UPDATE: Mireasa are COVID-19

  • Nunta fiului fostului adjunct al Poliţiei Bihor, comisarul şef (r) Eugen Boc, a avut 350 de invitaţi
  • Evenimentul a fost oprit de echipajul de control
  • Numărul participanţilor era cu 200 mai mult decât cel permis (100 în aer liber şi 50 în spaţii închise).
  • Ulterior, mireasa a fost confirmată cu noul coronavirus.
7686 afișări
Imaginea articolului Nuntă în vremea COVID. Fostul-şef al poliţiei Bihor a camuflat peste 200 de invitaţi sub nasul autorităţilor. UPDATE: Mireasa are COVID-19

Nuntă în vremea COVID. Fostul-şef al poliţiei Bihor a camuflat peste 200 de invitaţi sub nasul autorităţilor

UPDATE
 
Mireasa a fost confirmată cu noul coronavirus. 
 
La nunta cu peste 350 de invitaţi de la Bihor, unde socru mare era un fost adjunct al Poliţiei, mireasa a fost confirmată cu noul coronavirus. În acest caz a fost deschis un dosar penal.

Surse din anchetă au declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, că la nunta cu peste 350 de invitaţi care a avut loc în weekend, mireasa a fost confirmată cu noul coronavirus.

O nuntă la care au participat 356 de persoane a avut loc sâmbătă într-o sală de evenimente din Oradea, mire fiind fiul unui fost adjunct al Poliţiei Bihor.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea a anunţat, marţi, că a deschis un dosar în care se fac cercetări pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Potrivit procurorilor, sâmbătă, între orele 20.30-21.30, un bărbat şi-a organizat petrecerea de celebrare a căsătoriei la o sală de evenimente din Oradea.

La petrecere au fost prezenţi 356 de invitaţi, iar procurorii susţin că organizatorul „nu a respectat măsurile privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase”.
 
Ştire iniţială
 
Nunta fiului fostului adjunct al Poliţiei Bihor, comisarul şef (r) Eugen Boc, a avut 350 de invitaţi iar lista a fost iniţial ascunsă autorităţilor.
 
Poliţiştii şi reprezentanţii  DSP au ajuns la sala de evenimente sâmbătă seara, în timpul petrecerii, solicitându-i lista cu invitaţi organizatorului.
 
Eugen Boc a arătat una sumară, pe care erau înscrise cu mult mai puţine persoane decât numărul celor prezenţi.
 
Evenimentul a fost oprit de echipajul de control, poliţiştii legitimându-i la plecare pe toţi cei aflaţi în incintă, în final numărul participanţilor fiind de peste 350, deci cu 200 mai mult decât cel permis (100 în aer liber şi 50 în spaţii închise).
 
 Evenimentul s-a terminat cu amendă şi dosar penal, după cum au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bihor.
 
 "Sâmbătă, începând cu ora 20.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Oradea au organizat o acţiune pe raza municipiului Oradea, în cadrul activităţilor de verificare a modului de respectare de către administratorii sălilor de evenimente a interdicţiilor specifice în contextul COVID 19"; se precizează în comunicatul IPJ Bihor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici