O adolescentă de 13 ani a încercat să iasă din ţară prezentând buletinul verişoarei sale. Oamenii legii au avut parte de o surpriză când au verificat microbuzul

O fată de 13 ani a fost prinsă de poliţiştii de frontieră arădeni când încerca să iasă din ţară, într-un microbuz, prezentând buletinul verişoarei sale, în vârstă de 20 de ani. Verişoara, la rândul ei, a fost prinsă ascunsă după bancheta din spate a microbuzului, încercând să evite controlul.

2602 afișări
Imaginea articolului O adolescentă de 13 ani a încercat să iasă din ţară prezentând buletinul verişoarei sale. Oamenii legii au avut parte de o surpriză când au verificat microbuzul

O adolescentă de 13 ani a încercat să iasă din ţară prezentând buletinul verişoarei sale

La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac I - Nagylak s-a prezentat miercuri, pentru a ieşi din ţară, cetăţeanul român Gigel T., în vârstă de 52 ani, care conducea un microbuz înmatriculat în România, care circula pe ruta România-Franţa şi în care se aflau opt pasageri.

Poliţiştii de frontieră au constatat că o fată a prezentat o carte de identitate românească pe numele L.C., în vârstă de 20 ani, în care existau diferenţe de fizionomie între ea şi fotografie. În acelaşi timp, în urma controlului efectuat asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunsă, după bancheta din spate, o femeie care încerca să evite efectuarea formalităţilor de frontieră.

În urma cercetărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoana depistată ascunsă este de fapt cetăţeanul român L.C., în vârstă de 20 ani, cu domiciliul pe raza judeţului Teleorman, posesoarea documentului de identitate prezentat de fată.

De asemenea, s-a stabilit că fata care s-a legitimat cu documentul de identitate respectiv este de fapt o minoră, în vârstă de 13 ani.

Din declaraţiile persoanelor şi în urma verificărilor efectuate, a rezultat că minora este verişoara persoanei depistate ascunsă şi nepoata şoferului. Aceştia intenţionau să o ducă cu ei în Franţa şi au recurs la această metodă deoarece fata nu avea document de călătorie şi nici acordul notarial din partea părinţilor.

Persoanele implicate în acest caz sunt cercetate pentru fals privind identitatea şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici