O asistentă din Bucureşti a murit. Femeia fusese vaccinată, iar cauza morţii urmează să fie stabilită

O asistentă medicală din Bucureşti a murit acasă. Cazul este verificat de autorităţi, iar necropsia va stabili cauza decesului. Femeia a murit la o săptămână după ce a făcut a doua doză a vaccinului anti-Covid.

9913 afișări
Imaginea articolului O asistentă din Bucureşti a murit. Femeia fusese vaccinată, iar cauza morţii urmează să fie stabilită

O asistentă din Bucureşti a murit. Femeia fusese vaccinată, iar cauza morţii urmează să fie stabilită

Femeia avea 55 de ani şi a murit săptămâna trecută. Ea fusese vaccinată cu ambele doze ale vaccinului anti-Covid, iar necropsia va stabili cauza decesului.

„Asistentă medicală, în vârstă de 55 de ani, a fost vaccinată la 21 ianuarie a.c. cu doza de rapel şi a decedat la 28 ianuarie a.c. Menţionăm că nu au existat reacţii adverse nici după prima doză de vaccin, nici după rapel. Cauzele decesului vor fi stabilite de către Istitutul de Medicină Legală. Pentru corecta informare a opiniei publice vom reveni cu precizări în momentul în care vom avea rezultatele preliminare ale autopsiei”, au anunţat vineri seara, reprezentanţii Ministerului Sănătăţii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici