O bucată de stâncă blochează Transalpina. Drumul spre Masivul Parâng, blocat de un copac căzut

  • O bucată de stâncă a căzut vineri pe Transalpina şi blochează drumul.
  • Din cauza vremii, şi spre Masivul Parâng şoseaua este blocată, după ce un copac a căzut pe carosabil.
558 afișări
Imaginea articolului O bucată de stâncă blochează Transalpina. Drumul spre Masivul Parâng, blocat de un copac căzut

Un copac a căzut pe firele de curent în Petroşani şi blochează drumul spre masivul Parâng în totalitate.

La ora transmiterii ştirii, intervin pompierii Detaşamentului Petroşani pentru a elibera carosabilul. De asemenea, este aşteptată echipa de la ENEL pentru a putea interveni.

Şi drumul spre Transalpina este blocat pe o bandă de o bucată de stâncă desprinsă şi ajunsă pe partea carosabilă, între bornele 96-98.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, vineri, o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, vânt puternic şi precipitaţii, care vizează şi judeţul Hunedoara, până vineri seara, .

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici