O cisternă încărcată cu opt tone de motorină s-a răsturnat la Sibiu. Traficul în zonă, închis

O cisternă încărcată cu opt tone de motorină s-a răsturnat, marţi după-amiază, în municipiul Sibiu, existând scurgeri din combustibilul pe carosabil, iar la locul accidentului au ajuns poliţişti şi pompieri care au închis traficul în zonă.

362 afișări
Imaginea articolului O cisternă încărcată cu opt tone de motorină s-a răsturnat la Sibiu. Traficul în zonă, închis

O cisternă încărcată cu opt tone de motorină s-a răsturnat la Sibiu. Traficul în zonă, închis (Imagine: Gabriel Petrescu/Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Bianca Sabău, a declarat că cisterna încărcată cu opt tone de motorină s-a răsturnat pe Calea Şurii Mici din municipiul Sibiu, la locul accidentului deplasându-se mai multe echipaje de pompieri.

Potrivit acesteia, din cisternă se scurge combustibil, iar specialiştii intervin pentru limitarea efectelor accidentului.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, a precizat că autovehiculul s-a răsturnat în afara părţii carosabile, iar combustibilul care se scurge provine din cisternă, şi nu de la rezervor.

Balteş a spus că traficul în zonă este complet blocat, dar că nu sunt victime şi nici nu există "pericol public".

"În zonă a fost întreruptă complet circulaţia, în accident nu s-au înregistrat victime şi nu există pericol public", a spus ea.

Zona unde s-a produs accidentul este situată la ieşirea din municipiul Sibiu spre Mediaş.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici