O clădire de 14 etaje din Valencia este în flăcări. Cel puţin 7 răniţi

Incendiul care a izbucnit la un etaj al clădirii din Valencia a provocat un adevărat haos.

244 afișări
Imaginea articolului O clădire de 14 etaje din Valencia este în flăcări. Cel puţin 7 răniţi

O clădire de 14 etaje din Valencia este în flăcări. Cel puţin 7 răniţi

Flăcările, după cum se poate observa din imaginile care circulă în ştirile locale şi naţionale spaniole, avansează rapid prin clădire şi incendiul afectează deja mai multe etaje.

Pompierii lucrează pentru a salva unele persoane care ar fi putut fi prinse în capcană. Cel puţin şapte persoane au fost rănite, inclusiv un minor care a fost transportat la spital din cauza inhalării de fum, transmite televiziunea publică TVE. Printre răniţi s-au numărat şi câţiva pompieri. Se pare că unul a suferit o fractură, în timp ce alţii au fost internaţi din cauza inhalării de fum.

Mai multe unităţi de pompieri se află deja la locul incendiului, încercând să stingă flăcările. Cu toate acestea, virulenţa incendiului complică operaţiunile de control şi flăcările avansează de-a lungul faţadei.

Imaginile publicate pe reţelele de socializare de serviciile de urgenţă arată faţada clădirii complet în flăcări şi înconjurată de un uriaş nor negru de fum. Se pare că focul a izbucnit la etajul patru al clădirii şi apoi s-a extins la celelalte etaje. Poliţia a izolat zona pentru a facilita operaţiunile de salvare.

Incendiul a fost semnalat în jurul orei 17.30, iar flăcările, din cauza vântului puternic, s-au extins rapid de la etajul cinci de-a lungul întregii verticale a clădirii de 14 etaje, extinzându-se spre o altă clădire adiacentă, tot una nouă, unde au intervenit pompierii.

Deocamdată, nu există ştiri despre victime. În clădire sunt 138 de apartamente. Centrul de coordonare a urgenţelor din Comunitatea Valenciană a solicitat întăriri, în timp ce au fost mobilizate ambulanţe şi unităţi de resuscitare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici