O companie româno-elveţiană a investit 20 milioane de euro într-o parcare supraterană de lângă Aeroportul Otopeni de 1.500 de locuri

Olimpia Parking, o companie cu acţionariat româno-elveţian, a finalizat în septembrie anul acesta investiţia într-o parcare de 1.500 de locuri amplasată în proximitatea aeroportului Otopeni.

813 afișări
Imaginea articolului O companie româno-elveţiană a investit 20 milioane de euro într-o parcare supraterană de lângă Aeroportul Otopeni de 1.500 de locuri
"Investiţia s-a ridicat la 20 mil euro. Parcarea are 1.500 de locuri, este construită pe o structură metalică pe cinci niveluri. Dispune inclusiv de 36 de staţii de 22 kW pentru maşini electrice şi una fast charge de 90 kW", a spus Alina Niţă, administratorul companiei.
 
Parcarea este funcţională de două săptămâni şi a ajuns la un grad de încărcare de 10-15% săptămâna aceasta, nefiind însă promovată până acum.
 
"Avem cinci intrări şi cinci ieşiri, plata se poate face online, cu cardul sau cash la casierie, rezervarea se realizează atât pe baza numărului de înmatriculare sau cu ajutorul unui cod QR. În plus, există şi transfer la aeroport cu shuttle, iar în interiorul parcării maşina poate fi identificată cu ajutorul unui sistem de supraveghere video. Sunt 380 de camere montate plus un sistem inteligent de iluminare, iar rezervarea unui loc de parcare se poate face cu până la 6 luni înainte", a spus Alina Niţă.
 
Pasul următor îl reprezintă construcţia unui hotel având în vedere cererea pentru spaţii de cazare în jurul aeroportului,
 
"Mai există un lot liber de 3.000 mp pentru o a doua etapă de dezvoltare care poate include fie un hotel fie o extindere a parcării. Acum terenul respectiv este contractat de firme de rent a car", a explicat administratorul. 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici