O copilă de 12 ani a dispărut din Popeşti Leordeni, judeţul Ilfov

O fată de 12 ani a dispărut, sâmbătă, de acasă, din oraşul Popeşti Leordeni, judeţul Ilfov, poliţiştii demarând verificările pentru identificarea ei.

537 afișări
Imaginea articolului O copilă de 12 ani a dispărut din Popeşti Leordeni, judeţul Ilfov

O copilă de 12 ani a dispărut din Popeşti Leordeni, judeţul Ilfov

Poliţiştii Serviciul de Investigaţii Criminale Ilfov caută o fată în vârstă de 12 ani, care a plecat de la domiciliu din oraşul Popeşti Leordeni, judeţul Ilfov şi nu s-a mai întors.

Sesizarea a fost formulată la sediul Poliţiei Oraşului Popesti Leordeni de tatăl fetei, care a declarat faptul că, aceasta a plecat sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 07:30, de la locuinţa din Popesti Leordeni şi nu s-a mai întors acasă.

Copila are 1,42 metri înălţime, greutate aprox. 40 kg, păr lung, roşcat, ochi căprui, faţă ovală, ten alb.

Fata era îmbrăcată cu pantaloni şi bluză de trening de culoare verde/ kaki şi adidaşi de culoare deschisă.

În urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Ilfov şi a relaţionării cu poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Vâlcea, fata a fost depistată sâmbătă seara şi se află în custodia poliţiştilor din Municipiul Vâlcea. În acest context, sunt în desfăşurare activităţile specifice pentru astfel de cazuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici