O cursă Tarom Bruxelles - Bucureşti a fost anulată din cauza unei defecţiuni tehnice

O cursă Tarom Bruxelles - Bucureşti a fost anulată din cauza unei defecţiuni tehnice, avionul reîntorcându-se pe aeroportul din Bruxelles la 10 minute de la decolare. Comandantul aeronavei a precizat că era necesară o piesă care nu a putut fi găsită la aeroportul din Bruxelles, motiv pentru care cursa a fost anulată.

565 afișări
Imaginea articolului O cursă Tarom Bruxelles - Bucureşti a fost anulată din cauza unei defecţiuni tehnice

O cursă Tarom Bruxelles - Bucureşti a fost anulată din cauza unei defecţiuni tehnice (Imagine: Arhiva Mediafa Foto)

Aeronava trebuia să decoleze de la Bruxelles spre Bucureşti la ora locală 19.05 (20.05 ora României), a ajuns în Bruxelles din Bucureşti cu întârziere, comandantul precizând că este vorba de o defecţiune tehnică.

După aproximativ o oră de aşteptare pasagerii au fost îmbarcaţi, aeronava a decolat, dar s-a reîntors pe aeroportul din Bruxelles după 10 minute.

În acel moment pasagerii au fost informai că a fost anulată cursa, iar compania Tarom le-a plătit cazarea la hotel peste noapte, urmândă să se întoarcă în Bucureşti la o dată ulterior anunţată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici