O decizie imprudentă: drifturi în parcare, beat la volan. Şoferul, în vârstă de 18 ani, a lovit două maşini, un stâlp şi un gard

Un tânăr de 18 ani, băut, care făcea în noaptea de duminică spre luni drifturi în parcarea unui centru comercial din Târgovişte, a lovit alte două maşini, un stâlp de energie şi gardul unui imobil.

333 afișări
Imaginea articolului O decizie imprudentă: drifturi în parcare, beat la volan. Şoferul, în vârstă de 18 ani, a lovit două maşini, un stâlp şi un gard

Potrivit IPJ Dâmboviţa, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 1.30, poliţiştii au făcut semnal pentru oprirea unui tânăr, de 18 ani, care în timp ce conducea un autoturism efectua drifturi în parcarea unui centru comercial.

Tânărul şi-a continuat deplasarea, iar la un moment dat a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-un autoturism parcat. Ulterior, maşina parcată a fost proiectată în alt autoturism, iar maşina condusă de tânăr a fost proiectată într-un stâlp de energie electrică şi în gardul unui imobil.

Nu au fost persoane rănite. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta prezentând o alcoolemie cu o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici