O femeie a murit după ce a fost călcată de un tramvai pe Calea Rahovei din Capitală

O femeie a murit după ce a fost călcată de un tramvai în zona Piaţa Chirigiu din Rahova, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti, Anca Onofrei.

255 afișări
Imaginea articolului O femeie a murit după ce a fost călcată de un tramvai pe Calea Rahovei din Capitală

O femeie a murit după ce a fost călcată de un tramvai pe Calea Rahovei din Capitală (Imagine: ISU Bucureşti)

Echipajul SMURD venit la locul accidentului nu a mai putut să o ajute pe femeia, aceasta fiind prinsă sub roţile tramvaiului.

"Femeia a suferit leziuni grave la cap, incompatibile cu viaţa", a declarat Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti.

Traficul pe linia de tramvai a fost blocat aproximativ o oră, pentru efectuarea cercetărilor.

Potrivit cercetărilor, femeia ar fi traversat linia de tramvai prin loc nepermis, pe Calea Rahovei din Capitală.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici