O femeie din Brazilia a dat naştere unui bebeluş gigant: 7,3 kilograme

O femeie din Brazilia a dat naştere unui bebeluş gigant de 7,3 kilograme. Cleidiane Santos dos Santos, în vârstă de 27 de ani, are acasă alţi 5 copii.

618 afișări
Imaginea articolului O femeie din Brazilia a dat naştere unui bebeluş gigant: 7,3 kilograme

Hospital Padre Colombo

Cleidiane Santos dos Santos, în vârstă de 27 de ani, care a dat naştere unui copil de 7,3 kilograme, miercuri, în Parintins, Brazilia.

Femeia, care are un istoric de copii născuţi mai mari decât în mod obişnuit, l-a născut pe Angerson dos Santos, cel mai mare copil din reţeaua de sănătate din Amazonas, potrivit Departamentului de Stat pentru Sănătate, scrie Globo.

În afară de Angerson, Claudiane este mama a încă 5 copii. Unul dintre ei s-a născut cu 4 kg, greutate considerată mare pentru un nou-născut.

Claudiane s-a declarat surprinsă de greutatea bebeluşului. Credea că se va naşte cu o greutate similară cu cea a fratelui său: 4 kg.

"Nu mă aşteptam la această surpriză. Am crezut că va fi de 4 kilograme, dar a ajuns la 7 kilograme. Vreau să mulţumesc personalului de la Spitalul Padre Colombo, care îmi dă putere şi mă tratează foarte bine, de când am intrat aici, dacă nu ar fi fost ei, nu ştiu ce s-ar fi întâmplat cu mine", a spus mama copilului.

În ciuda faptului că s-a născut supraponderal, copilul pare să aibă sănătatea stabilă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici