O femeie din Dâmboviţa a fost legată la mâini şi apoi tâlhărită în propria casă

O femeie din comuna Şotânga, satul Teiş, din Dâmboviţa, a fost tâlhărită, în timpul nopţii de vineri spre sâmbătă, de patru bărbaţi care au intrat peste ea în casă, au legat-o de mâini şi i-au furat bani şi bijuterii. Autorii sunt căutaţi de Poliţie.

2678 afișări
Imaginea articolului O femeie din Dâmboviţa a fost legată la mâini şi apoi tâlhărită în propria casă

O femeie din Dâmboviţa a fost legată la mâini şi apoi tâlhărită în propria casă

Reprezentanţii Poliţei Dâmboviţa, spun că patru persoane necunoscute, cu feţele acoperite, au pătruns în locuinţa unei femei, din comuna Şotânga, sat Teiş.

Aici au legat-o pe femeie de mâini, i-au furat lănţişorul şi cerceii, purtate de aceasta, precum şi alte bijuterii găsite în locuinţă.

De asemenea, au furat şi suma de 1.000 de lei.

Oamenii legii au un cerc de suspecţi şi fac cercetări pentru identificarea autorilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici