O femeie din Japonia a încercat să stingă flacăra olimpică, folosind un pistol cu apă. Ce motiv a invocat

  • O femeie din Japonia, în vârstă de 53 ani, a fost arestată de poliţie după ce a încercat să stingă flacăra olimpică cu un pistol cu apă.
  • Femeia a declarat că este împotriva Jocurilor Olimpice din cauza pandemiei.
774 afișări
Imaginea articolului O femeie din Japonia a încercat să stingă flacăra olimpică, folosind un pistol cu apă. Ce motiv a invocat

O femeie din Japonia a încercat să stingă flacăra olimpică, folosind un pistol cu apă. Ce motiv a invocat

Mass-media locală a relatat că poliţia din Arabaki a arestat o femeie în vârstă de 53 de ani, care a tras cu un pistol cu apă către un purtător al flăcării olimpice.

Femeia a făcut acest gest şi a spus: „Sunt împotriva Jocurilor Olimpice, opriţi Jocurile Olimpice”.

Purtătorul flăcării olimpice spre care a tras femeia este Hideo Iijima, în vârstă de 77 de ani, care a concurat la 100 m masculin la atletism la Jocurile Olimpice de la Tokyo în 1964 şi la Jocurile Olimpice din Mexic în 1968, potrivit NewsDirectory.

În urma acestui incident nimeni nu a fost rănit, iar Hideo a parcurs traseul conform programului.
 
Femeia, care a fost arestată de poliţie, a recunoscut acuzaţiile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici