O fetiţă de doi ani a suferit arsuri pe 60% din suprafaţa corpului, în urma unui incendiu

O fetiţă de doi ani a suferit, joi, arsuri de gradul II pe 60% din suprafaţa corpului, în urma unui incendiu care a avut loc în localitatea Pecica, din judeţul Arad. Copilul va fi trimis cu un elicopter la un spital din Bucureşti.

120 afișări
Imaginea articolului O fetiţă de doi ani a suferit arsuri pe 60% din suprafaţa corpului, în urma unui incendiu

O fetiţă de doi ani a suferit arsuri pe 60% din suprafaţa corpului, în urma unui incendiu

Incendiul a izbucnit joi într-o casă din oraşul Pecica, judeţul Arad. A fost lichidat de pompierii de la ISU Arad, ajutaţi de voluntarii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din Pecica.

Fetiţa de doi ani a fost preluată iniţial de o ambulanţă din cadrul SAJ Arad, iar apoi transferată unui echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă.

Potrivit reprezentanţilor ISU Arad, din primele informaţii, copilul a suferit arsuri de gradul II pe 60% din suprafaţa corpului şi va fi transferată cu elicopterul la un spital din Bucureşti.

Potrivit pompierilor, incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza copiilor care s-ar fi jucat cu focul.

Taguri:
incendiu,
isu,
fetiţă

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici