O filmare în care Poliţia opreşte un bărbat costumat în Superman a stârnit sute de comentarii pe internet | VIDEO

O filmare în care Poliţia opreşte un bărbat costumat în Superman, aflat pe role şi cu căşti în urechi, a stârnit sute de comentarii pe Facebook. Majoritatea utilizatorilor se leagă de modul în care poliţiştii au ales să-l oprească pe bărbat: „Băi, Superman, trage-te colo pe dreapta”.

2340 afișări
Imaginea articolului O filmare în care Poliţia opreşte un bărbat costumat în Superman a stârnit sute de comentarii pe internet | VIDEO

O filmare în care Poliţia opreşte un bărbat costumat în Superman stârneşte sute de comentarii | VIDEO

În imagini apare o maşină de Poliţie care merge, pe un drum din Ilfov, în urma unui bărbat costumat în Superman, aflat pe role şi cu căşti în urechi.

Când ajunge în dreptul acestuia, poliţiştii pornesc sirena, iar cineva din maşină i se adresează bărbatului cu „Băi, Superman, trage-te colo pe dreapta”.

Imaginile publicate pe pagina „Poliţiştii au umor” au stârnit sute de comentarii pe Facebook. Mulţi utilizatori Facebook critică modul în care poliţistul i s-a adresat tânărului, iar administratorul paginii răspunde: „Colegii mei s-au adresat în spirit de glumă, nu în sens peiorativ. Au scos un posibil accident din trafic, nu l-au sancţionat, nu i-au făcut nimic altceva. În plus, sunt <cunoştinţe vechi>. De ce au folosit sirena? Pentru că omul avea căştile în urechi cu muzica la volum maxim. <Domnişoarele< ofensate sunt rugate să nu mai urmărească pagina. P.S. Superman şi poliţiştii sunt cunoştinţe vechi. Supereroii îşi permit între ei”.

Alţii care au comentat iau apărarea poliţiştilor, spunând că până la urmă au evitat un posibil accident provocat de „Superman”.

„Superman trebuia pus în maşină şi dus în parcul cel mai apropiat şi lăsat acolo, şi amendat”, scrie un alt utilizator.

Surse din cadrul Poliţiei au declarat, pentru MEDIAFAX, că acest caz este real, s-a produs în Ilfov şi că persoana care se plimba cu rolele îmbrăcată în Superman a fost legitimată şi sfătuită să elibereze strada pentru a nu produce un accident şi pentru a îngreuna traficul.

Taguri:
superman,
poliţie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici