O "frumoasă şi tânără" româncă, prinsă cu cocaina ascunsă în chiloţi şi sutien, la Roma

O româncă, în vârstă de 30 de ani, a fost arestată pe aeroportul din Roma, după ce autorităţile vamale au descoperit că transporta un kilogram de cocaină pură în lenjerie intimă, ea devenind suspectă pentru că avea doar un bagaj de mână, deşi venea din America Latină, potrivit www.hotnews.ro.

225 afișări
Imaginea articolului O "frumoasă şi tânără" româncă, prinsă cu cocaina ascunsă în chiloţi şi sutien, la Roma

O "frumoasă şi tânără" româncă, prinsă cu cocaina ascunsă în chiloţi, la Roma (Imagine: www.adnkronos.com)

Într-un comunicat al Gărzii financiare, remis hotnews.ro, se precizează că, în afară de româncă, au fost reţinute alte şase persoane - un turc, doi albanezi şi trei sud-americani, având asupra lor, în total, 35 de kilograme de cocaină, în valoare de şase milioane de euro. Toţi "curierii" au sosit la Aeroportul internaţional de la Fiumicino din America Latină.

Potrivit sursei citate, românca, o "frumoasă tânără" de 30 de ani - dupa cum scrie în comunicatul oficial - avea asupra ei peste un kilogram de cocaină pură, ascunsă în lenjeria intimă. Poliţiştii au devenit suspicioşi când au observat că tânăra avea doar un bagaj de mână. "Menţinând sub atenţie deosebită zborurile din America Latină, am observat că tânăra nu avea bagaje. Câinii au identificat drogurile, pe care fata le-a ascuns în sutien şi într-un fel de slip", spune locotenentul Alessio Mauro, responsabilul operaţiunii de la Fiumicino, citat de hotnews.ro.

Metoda de a ascunde droguri în lenjerie nu e o noutate pentru poliţiştii italieni, dar este prima oară când traficanţii de droguri folosesc drept curier o româncă, după cum spune Mauro, adăugând că fetele "curieri" sunt de origine africană.

Românca şi cei şase bărbaţi au fost acuzaţi de trafic internaţional de droguri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici