O gălăţeancă beată a reclamat la 112 că a fost sechestrată şi a dat o adresă greşită

O femeie din Galaţi, aflată în stare de ebrietate, a sunat la serviciul telefonic de urgenţă 112, afirmând că a fost sechestrată într-un apartament. Adresa dată de femeie era greşită, iar când a fost găsită le-a spus poliţiştilor că a oferit informaţii false din cauza beţiei.

176 afișări
Imaginea articolului O gălăţeancă beată a reclamat la 112 că a fost sechestrată şi a dat o adresă greşită

O gălăţeancă beată a reclamat la 112 că a fost sechestrată şi a dat o adresă greşită

Potrivit reprezentanţilor IPJ Galaţi, apelul la 112 a fost făcut la finele săptămânii trecute.

O femeie din oraşul Galaţi i-a anunţat pe poliţişti spunând că este sechestrată într-un apartament din oraş. Echipajul care a răspuns apelului nu a găsit-o pe apelantă la adresa indicată, dar a continuat cercetările şi a reuşit să afle poziţia reală a femeii.

Când i s-au cerut explicaţii, ea a spus că a fost lovită de iubitul ei şi din cauza cantităţii de alcool pe care o consumase a oferit informaţii greşite la 112. De asemenea, femeia nu a dorit să depună plângere pe numele concubinului, dar este cercetată penal pentru că i-a indus în eroare pe poliţişti.

„Poliţiştii au mers imediat la adresa indicată şi au verificat toate apartamentele din blocul respectiv, dar apelanta nu a putut fi identificată. În acelaşi timp, s-a încercat contactarea telefonică a acesteia la numărul de telefon de pe care a sunat, dar femeia nu a mai răspuns. În urma activităţilor specifice care se desfăşoară în astfel de situaţii, apelanta a fost identificată la o altă adresă şi le-a declarat poliţiştilor că a sunat la numărul unic de urgenţă 112 întrucât concubinul ei, cu care locuieşte, ar fi lovit-o cu palma peste faţă, iar din cauza consumului de alcool ar fi indicat o adresă eronată şi ar fi spus că este sechestrată”, a anunţat IPJ Galaţi.

Taguri:
gălăţeancă,
112,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici